Belangrijk bericht

Beste bloglezer,

Gaarne wil ik U attenderen op mijn nieuwe website waarop ik sinds vorig jaar november mijn artikelen publiceer. Ik had dit blog al willen opheffen, maar dat is o.a. wegens technische redenen nog niet wenselijk

Ik wens U veel leesplezier op de volgende website:

https://andrasnn.com/nl/

En de link naar mijn meest recente artikel op deze nieuwe website

En alweer dreigt een plaag Nederland te teisteren, de ’brandharen ’ van de eikenprocessierups kunnen bij mens en dier veel schade veroorzaken. Luchtwegen en ogen zijn zeer gevoelig voor de ronddwarrelende brandhaartjes van dit Rupsje Nooitgenoeg, in het verleden is al menig long- en oogletsel aangericht. De rups kan onder andere bestreden worden met aaltjes. Wat, met palingen? Nee, nee, ik heb weer niet goed gelezen!

https://andrasnn.com/nl/de-eiken-processie-rups-van-echternach

Met vriendelijke groet,

András Csengő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s