’Aandachtsfreak’ Thierry Baudet misbruikt op WALGELIJKE WIJZE Nationale Bevrijdingsdag.

Tja, door over hem te schrijven geef ik ’aandachtsfreak’ Baudet nu precies waar hij om vraagt (ik plaats zelfs zijn poster, zie boven…..)Toch kunnen we deze laatste ’actie’ van de renaissancevlootkapitein niet over onze kant laten gaan. Van heilige huisjes omver werpen kennen we de FvD-voorman al langer, maar dit? Alhoewel, na zijn opmerking dat ’iedereen die hij kent antisemiet is’, was een aanval rond de vierde en vijfde mei wel te verwachten…

Door een overlijdenskruisje te plaatsen achter het jaartal 2020 geeft de FvD-poster aan dat het gedaan is met de ’vrijheid’ in Nederland. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de bewegingsbeperkende maatregelen als gevolg van de Coronapandemie die door de FvD-viruswappies steevast wordt afgedaan als een ’stevig griepje’. Het is daarom niet toevallig dat ’viruswaarheid.nl’ één van de afzenders is van de ’FvD 5 mei-boodschap’. Maar ook die andere posterondertekenaars zijn anti-vaxers van het eerste uur….

Politici en maatschappelijke organisaties buitelden over elkaar heen in negatieve superlatieven. Die van PvdA-leidster Lilianne Ploumen vond ik de sterkste. Kort en krachtig was haar reactie: ’walgelijker en fouter dan fout’. Nou, nou, zullen sommigen zeggen, is dit niet wat overdreven? Nee, nee en nog eens njet. SP-fractievoorzitster Lilian Marijnissen zei hierover het volgende: ’hoe triest ben je om het immense leed van zo veel mensen, een gitzwarte periode in onze geschiedenis, te misbruiken om aandacht’. De spijker op z’n kop Lilian, zo denk ik er ook over. Mijn complimenten aan deze linkse politici voor hun overtuigende reacties. Ja, ja, zelfs een ouderwetse liberaal – mijn persoontje dus – is niet te beroerd om deze ’rode’ dames – sorry, vrouwen – in het zonnetje te zetten.

CIDI-directeur Hanna Luden meent dat FvD’ers ’het verschil niet snappen tussen de Tweede wereldoorlog en nu’. Ik zal het U nog sterker vertellen mevrouw Luden, die FvD’ers kunnen nog niet eens aangeven wat het verschil is tussen een snoeiharde dictatuur en een relatief ordentelijk functionerende democratie, zoals in Nederland. Kameraad Poetin kan zich geen betere ’partners’ wensen dan de ’nuttige idioten’ van het FvD.

Op de FvD-website staat namelijk in een uitgebreid artikel te lezen dat Aleksej Navalny een Soros-puppet is zonder programma, vermomd als Amerikaans ’agent’. Bovendien is Navalny natuurlijk nooit vergiftigd met het zenuwgif novitsjok en al helemaal niet door veiligheidsagenten van het Kremlin. Het hele artikel staat boordevol aannames/keiharde leugens en het is daarom ook niet vreemd dat het artikel geen auteur kent. Maar ik weet op basis van mijn eigen onderzoeksjournalistiek om welke persoon het gaat: Pjotr Troll uit Sint Petersburg…..

Het is stuitend dat dergelijke ’drek’ gepubliceerd wordt door een partij die dictaturen als die van Rusland op deze manier openlijk ondersteunt. Ik vind het daarom ook te triest voor woorden dat er zo weinig aandacht wordt besteed door de meeste Nederlandse media aan het laatste (poster)wapenfeit van die verwarde en vileine Baudetadepten. Op deze manier sijpelen steeds vaker giftige modderstroompjes in de Nederlandse samenleving, zonder dat er dammen tegen worden opgeworpen. Met het gevaar dat de verfoeilijke FvD – en PVV-ideeën meer en meer gemeengoed worden. Zal wel meevallen, meent U? Wel, samen hebben Fvd/PVV 25 van de 150 zetels in de Tweede Kamer. Ik vind dat veel, veel te veel…..

Naast ’drek’ produceren is het FvD ook wereldkampioen hypocrisie. Vorig jaar waren de Baudisten er als de kippen bij om als eerste partij een keiharde lock down te eisen van de regering. Op de ontstane commotie na het publiceren van bovenstaande poster – waarop het bekende vrijheidsvlam-logo wordt misbruikt – reageerde Baudet als volgt: ’al decennia politiseren onze tegenstanders de oorlog om massale immigratie, Europese machtsfantasieën en moderne kunst te pushen. Nu zeggen wij: zullen we op 5 mei ook even stilstaan bij de vrijheden die we in 2020/2021 zijn kwijtgeraakt? Dat zou niet mogen? Wat een hypocrisie. Hypocrisie, Thierry? Nee, kletsen als een kip zonder kop, dat is zo’n beetje jouw hypocriete handelsmerk!

Lang ben ik de mening toegedaan geweest dat je de Baudets, Wildersen van deze wereld maar beter links kan laten liggen. Toch ben ik daar op terug gekomen. We weten namelijk allemaal waar dat toe geleid heeft in het Duitsland medio 1933….

Individuele vrijheid is niet onbeperkt. Zij eindigt, daar waar de ander in zijn/haar individuele vrijheid wordt beperkt. Als ik mijn grootmoeder omhels zonder dat ik een Coronaprik heb gekregen beperk ik mijn grootmoeder in haar vrijheid. Namelijk in haar keuzevrijheid dat ze nog graag een paar jaar zou willen leven……

Kijk, en daar hebben die superegoïsten van de FvD geen boodschap aan. Op een dag als 5 mei word ik daar nog onpasselijker van dan ik al was….

’Aandachtsfreak’ Thierry Baudet misbruikt op WALGELIJKE WIJZE Nationale Bevrijdingsdag.” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. hoe hypocriet en politiek correct dit artikel tegen de waarheid onze vrijheden zijn ons terug afgenomen en alss men de geschiedenis kent weet men hoe ver men een volk zijn vrijheden afneemt door angst aan te jagen.maar ja als rechts iets zegt of schrijft is de linkse media er om het te verdraaien en in een slecht daglicht te plaatsen .zielig

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s