Quote van de dag 27 maart 2021 van Hugo de Jonge: ’Coronakritiek van het FvD is een regelrecht gevaar voor de volksgezondheid’

’Hugo hits back’, zo kun je de felle toon die ’onze’ Coronaminister aansloeg in een interview met het Algemeen Dagblad wel noemen. De Jonge heeft schoon genoeg van Baudet en zijn bende die het Coronavirus afdoen als een stevige verkoudheid. Complottheorieën worden omarmd, de van de aarde opgestegen FvD’ers ventileren hun waanideeën nu zelfs in de Tweede Kamer. Zelfs vaccinaties worden in een kwaad daglicht gesteld en daarmee was voor de Jonge de maat vol.

Samen met Jaap Dissel van het RIVM zette hij de tegenaanval in, of de FvD-stemmers hier gevoelig voor zijn is de vraag. De kans daarop is zo goed als nihil, de meer dan een half miljoen burgers die hun stem hebben uitgebracht op de renaissancevlootkapitein en zijn bootsman Wybren van Haga leven al te lang in hun eigen alternatieve werkelijkheid. Een half miljoen Nederlanders stemden op het FvD? Ja meneer/mevrouw, zoveel waren het. Helaas is hier geen sprake van alternatieve feiten.

Uiteraard voelde Thierry Baudet zich terstond aangesproken, op Twitter gaf hij de volgende reactie: ’ik lees dit interview en concludeer: ’deze mannen zijn het contact met de werkelijkheid verloren. Ze zitten in een bubbel van gekte, hysterie waar ze niet meer uit kunnen komen. Met hun 1,5 meter en die plastic lach op hun gelaat’. Vooral deze laatste opmerking van Thierry vind ik interessant. Evident doelt hij hiermee op Hugo de Jonge, Thierry kan zijn openbare optreden eenvoudigweg niet uitstaan. Daarmee maakt hij politiek bedrijven ’hoogstpersoonlijk’, een doodzonde voor een politicus.

Sorry, ik doe Thierry teveel eer aan, de man is in ’every inch’ allesbehalve een politicus, meer een verwarde fopintellectueel. Handenschuddend en kiezers omarmend trok hij met ’Heraut van Haga’ door het land om zieltjes te winnen. Die vielen massaal in de armen van deze clowns, maar niet uit overtuiging. Welnee, al die FvD-stemmers zijn in feite bange wezels die gefrusteerd zijn door de beperkingen in hun bewegingsvrijheid. Helemaal als ze ook nog hun baan of negotie aan de wilgen hebben moeten hangen. De algoritmes van Facebook, Google etc doen de rest. Verloren burgers van en voor de natie.

Wat moet je nu met die ruim 500.000 FvD-fans? In de eerste plaats lost zich het probleem (deels) vanzelf op. Ik zou aannemen dat deze lieden zich weigeren te laten vaccineren. Op het moment dat de vaccinatiebewijzen onder alle gevaccineerden zijn verdeeld kunnen zij ’mooi’ uitgesloten worden van allerlei herwonnen vrijheden. FvD’ers zullen geen toegang krijgen tot theaters, stadions, bioscopen, festivalterreinen etc. Wat mij betreft mogen ze zelfs het gemeentehuis niet meer in en dat geldt ook voor de stadsbus en tram. Heerlijk, deze wappies worden op deze manier praktisch uitgesloten om aan de samenleving ’deel te nemen’. Lekker puh, dat deden ze tot nu toe overigens ook al niet met hun schadelijke gedrag.

Ik ga nog even verder, zelfs het Nederlanderschap moet van deze nono’s worden afgenomen. Uitzetting volgt naar hun droomland Brazilië waar het het Coronavirus stelsematig wordt gebagatelliseerd door hun droompresident Bolsonaro. Inmiddels staat de dodenteller daar al ruim boven de 300.000, maar dat zal door de ’algoritme-gestoorde’ FvD-stemmers wel weer betwist worden. Misschien zullen ze anders piepen op het moment dat ze zelf met de ziekteverschijnselen worden geconfronteerd. Een bezoek aan de arts zit er dan niet in, want die is of al dood of behandelt geen patiënten meer vanwege besmettingsgevaar. Kortom: een El Dorado voor alle FvD-wappies.

Maar, beste columnist, meent U nu echt wat U daarnet hebt opgeschreven. Nee, natuurlijk niet, maar deze gedachten hebben wel door mijn hoofd gespeeld. Meer specifiek gebeurde dit in een droom, het vorige droomscenario werd door mijn slaapbrein geproduceerd. Gelukkig zijn de meeste dromen bedrog. Vraag dat maar eens aan Marco Borsato!

Quote van de dag 27 maart 2021 van Hugo de Jonge: ’Coronakritiek van het FvD is een regelrecht gevaar voor de volksgezondheid’” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Gaat u ook al omdat men niet slaafs meeloopt met de linkerzijde van politiek correkten een hetze beginnen.Zou u eens eerder lezen en horen wat er echt gebeurt en nadenken zonder de meute van linkse journalisten te volgen ..zie ook de hetze tegen al wat niet links is door pers en media zoals Trump,Wilbers,Orban,Salvini,Polen enz en zoals nu MSN die voor de Turkse schrijfster die voor het schrijven van haar boek met over Mohamed met de dood bedreigd word en door haar familie verstoten is te verzwijgen een groot verslag brengt van een meisje dat door haar familie verstoten is omdat zij geen Jehova wil zijn .ZIELIG ZULKE MEDiA

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s