De meest ’geloofwaardige’ complottheorie over het Coronavirus

gates

Wat is het toch een fantastische tijd voor al die bloggers, vloggers, Youtubers en andere burgers en buitenlui die exact weten hoe het Coronavirus is verspreid over de wereld en vooral: wie er achter zit. Met de grootste stelligheid worden beweringen gedaan die menig filmregisseur en fantasy boekenschrijvers het hart sneller doet kloppen. Met de realiteit hebben deze niets van doen, maar de ’complotgelovers’ vinden ’ons’ domme naïevelingen die als lemmingen richting de afgrond trippelen.

Laat ik duidelijk zijn, natuurlijk heeft China ons (weer) in de luren gelegd door de Corona-epidemie veel te lang geen strobreed in de weg te leggen. Een Chinese arts/klokkenluider van middelbare leeftijd kreeg het rode zegel van subsversief element opgespeld en stierf dan ook aan het Coronavirus. Of het Chinese terreurvirus natuurlijk. Ja, of dat virus nu ontsnapt is uit dat viruslaboratorium in Wuhan of dat het door een vleermuis is overgebracht op een soort schubdier dat weer op de markt van Wuhan werd verkocht, wie zal het zeggen? En dan is er natuurlijk nog de vraag of het virus wellicht gefabriceerd is in dat lab. De ene virusexpert beweert stellig dat dit onmogelijk is, de ander twijfelt. Ook hier weer, als U het weet mag U het zeggen. Verdacht is in deze hele kwestie dat China nog steeds verstoppertje speelt, de World Health OrganisationWHO – mag China niet in voor onderzoek, dan weer wel, dan weer pas als het Coronavirus wereldwijd is uitgewoed. Allemaal niet echt vertrouwenwekkend.

Helemaal uitsluiten dat het virus het laboratorium is uitgesmokkeld kunnen we niet. Ook niet dat dit met kwade opzet is gebeurd. Maar dan meen ik dat er van infiltratie sprake moet zijn geweest in het Wuhanlab. Ik kan me heel moeilijk voorstellen dat hier naties achter zouden zitten. China toch zeker niet, want dit land is zelf als eerste getroffen door het virus en bovendien had en heeft het er nog steeds geen 100% zekerheid over hoe en hoe snel het Coronavirus zich verspreidt. Een belangrijk leerstuk in de biologische oorlogsvoering is het voorbeeld van de Japanners die in hun expansiedrang een groot deel van het Aziatische continent wilden veroveren. Alle voorhanden zijnde wapens werden ingezet inclusief biologische wapens. De vijand – bijvoorbeeld Zuid-Koreanen – werd ziek en/of stierf en daardoor konden de Jappen snel oprukken. Resultaat: de Samoerai strijders werden zelf net zo ziek en gingen net zo hard dood. Linke soep dus die biologische oorlogsvoering! Het resultaat is ongewis en het risico van besmetting van eigen troepen groot. Tenslotte kun je nooit van tevoren plannen hoe en onder wie het virus zich zou moeten verspreiden. Ja, en voor ik het vergeet, weet jij als veiligheidsdienst-viroloog veel of en wanneer het virus muteert en in welke – dodelijke – mate. Een losgelaten virus volgt zijn eigen – eigenzinnige – weg. De realiteitswaarde van de smokkel uit het lab door infiltranten – in opdracht van een natie – lijkt me daarom dan ook bijna hypothetisch.

U heeft vast wel eens beelden gezien van die (wilde) dierenmarkten in China. Een onvoorstelbaar smerige bende van op elkaar gestapelde dieren die voor de neus van de consumenten geslacht worden, van enige hygiëne is geen enkele sprake. Van deze ’markten’ zijn er ontelbare in China die thans alweer vol in bedrijf zijn. Of nooit zijn gesloten…..Tja, Chinezen eten alles wat heeft geleefd, de rest van wat doorgeslikt kan worden heeft ook een naam: kruiderij. In andere Aziatische landen is de situatie overigens niet veel beter, het is niet toevallig dat het SARS- en MERSvirus het eerst in deze contreien zijn opgedoken.

Vooralsnog zijn allerhande complotheorieën over de uitbraak van het Coronavirus op geen enkele manier verifieerbaar. Slimme bloggers vissen wel allerlei relevant aandoende informatie bij elkaar, husselen die stevig door elkaar en schermen met wat experts, virologen en andere dissonanten. Vervolgens produceren ze daar een gelikt filmpje van met een vertrouwenwekkende klinkende voice-over. De social media doen vervolgens de rest, miljoenen angstige en radeloze burgers kunnen niet wachten om op de complotboodschap te ’clicken’. Met de zoekmachine van Google worden ze met plezier deze angstige nauwe tunnel ingeleid, want dat leidt alleen maar tot meer clicks, dus meer reclame-inkomsten. Free internet for all? My ass! Het internet is een paradox van zichzelf geworden, bijna alles wat je wilt weten is toegankelijk, er is echter één probleempje: de internetconsument wordt gestuurd op zijn voorkeuren, (voor)oordelen en meningen zodat er consequent alleen maar ’bevestigingsboodschappen’ op zijn/haar scherm verschijnen. De angstige, niet door veel kennis gehinderde internetter is een goudmijn voor Google, Facebook, Amazon etc.

Ik ben ook maar eens die tunnel ingereden en heb voor U een mooie ’complottheoriecocktail’ bereid. Uiteraard vol met racistische vooroordelen. De complottheorieaanhangers hebben me een tip gegeven, want berichten op MSM behoren volgens hen tot de volgende categorie: verfoeilijk fakenews. MSM? Tot voor kort wist ik ook niet wat het betekende: MainStream Media. Defintie: alle media die niet de complottheorie aanhangen waarvan ik overtuigd ben dat die de waarheid vertegenwoordigt. Tja, het leven wordt er zo in ieder geval wat overzichtelijker door en dat is precies de bedoeling. De van angst bevende complotdenker kan immers niet omgaan met de chaos in de wereld in het algemeen en met de Coronacrisis er bovenop al helemaal niet. Dus Houvast, houvast, houvast zoeken is het devies. Dé markt voor internetcharlatans om een mooie grijpstuiver te verdienen. Nou, hier komt mijn houvast dan.

Het Coronavirus is ontwikkeld in meerdere laboratoria in de wereld, bijvoorbeeld in Wuhan. Deze ontwikkeling is ondersteund door Bill Gates die een pact heeft gesloten met de Joodse families zoals Rothschild en Jihadleiders van de fundamentalistische IS. Het doel was/is om minstens 500 miljoen besmettingen te veroorzaken ’all around the globe’. De verschillende doelen van deze duivelse driehoekssamenwerking zijn een mooie aanvulling op elkaar. Gates is bezig met het ontwikkelen van een vaccin, maar heeft dit eigenlijk al tot zijn beschikking, hij heeft wereldwijd reeds 150 magazijnen gevuld met ampulletjes. Klaar om voor een hoofdprijs verkocht te worden aan de getroffen landen. Maar dat geeft Bill nu natuurlijk niet toe, want dan zou het teveel in de gaten lopen. Uiteraard krijgen IS strijders en de Rothschilds van deze wereld een voorkeursbehandeling bij het ter beschikking stellen van het vaccin.

IS werkt tegenwoordig met een systeem van geheime kleine cellen die zijn uitgewaaierd over de wereld. Doel was om vooral zoveel mogelijk besmettingen te veroorzaken in het land van de aartsvijand: De Verenigde Staten. Via Bill Gates’ netwerk werden ook niet verdachte uitziende Amerikanen – dus niet-Arabisch – omgekocht, zodat deze bereid waren om – besmet met het coronavirus – zoveel mogelijk horecagelegenheden te bezoeken. Op mijn blog kunt U de namen vinden van duizenden  latino’s en donkere mensen waarvan sommigen wel 100 restaurants en discotheken hebben bezocht. Ik kan bewijs leveren dat de meeste van deze lieden in de stad New York hun verwoestende werk hebben geleverd. Hiermee is het kringetje ook voor New York rond, want waar zijn ook alweer de meeste Amerikaanse besmettingen gemeld?

Joodse vrijmetselaars als de eigenaren van de zakenbank Goldman Sachs, de al genoemde Rothschildfamilie én natuurlijk George Soros beheersen de globale financiële wereld en zijn alleen maar uit op meer geld en macht. Dat is altijd zo geweest, dat is een algemeen bekend feit. En juist deze Joodse zakenmensen zitten achter de uitrol van de G5 zendmasten in een groot deel van de wereld. Daarmee verdienen ze zich natuurlijk al het schompes, maar dat is niet het enige. Al die zendmasten hebben een geheime transmitter in de geplaatste antennes en die zenden niet alleen hoge frequentiesignalen uit waar je overigens kanker van krijgt (bewijzen te over). Nee, het is nog veel erger. De speciale antennes stoten – vooral in de nachtelijke uren, zodat het niet opvalt – aerosollen uit die bij gunstige wind de stadsagglomeraties worden ingeblazen. Waarom denkt U dat er meer antennes nodig zijn om de G5 technologie te laten functioneren? Dit is 100% zeker een dekmantel om op zoveel mogelijk plekken in de centra van steden de grootste kans te krijgen voor besmetting. Die aerosollen hoeven immers alleen maar naar beneden te dwarrelen, waar onder de Utrechter Domtoren veel terrasbezoekers besmetting zullen oplopen. Leuk bijkomend effect voor die Joodse bankiers: door een lange wereldwijde lock down zullen veel banken en andere bedrijven failliet gaan die deze vrijmetselaars dan voor een appel en een ei kunnen opkopen. Om daarna Bill Gates nog beter te kunnen financieren. En IS natuurlijk, dat via Joodse wapenhandelaren een zeer gewaardeerde klant is.(noot: in een volgend artikel kom ik met bewijzen dat er gewerkt wordt om naast de G5 radiofrequenties een andere nog hogere frequentie in te zetten die Coronabesmettingen veroorzaakt bij mensen die een bepaalde hoeveelheid alcohol in hun bloed hebben. Zeer geraffineerd!)

Ik wijs complottheorieën die tot doel hebben om met het Coronavirus  de wereldbevolking flink te decimeren af. Onzinpraat door onwetende en bange mensen. Kom nou zeg, ik heb het al van zoveel Joden gehoord: aan dooie mensen kun je toch niks verkopen?

Is voorgaande om te lachen, of te gieren of te brullen? Helemaal niet, miljoenen mensen nemen bovenstaande bullshit dagelijks tot zich en geloven er nog heilig in ook. Ik weet als columnist zo langzamerhand wel  waar ik ’mijn’ complottheorie op social media zou moeten plaatsen. Ik ben ervan overtuigd dat ik een record aantal clicks zou halen. En precies dat, ja dat is pas echt van een triestheid die met geen pen te beschrijven is. Dus stop ik er nu ook maar mee…….

Een complot begint wanneer iemand iets te verbergen heeft.(John Banville, Iers schrijver, 1945 – )

PS En wie zijn die ’iemanden’? bange, radeloze, gefrustreerde en onzekere burgers die de beste voedingsbodem zijn voor net zulke gefrustreerde/verwarde burgers die op hun beurt de complottheorieën verspreiden. Óf vileine, geraffineerde ratten die op deze manier hun zakken proberen te vullen.

Maar zult U wellicht vragen, wat hebben die complotgelovers dan te verbergen? Achter hun klare en stoere taal: ANGST, ANGST, ANGST, ANGST, existentiële ANGST! Die angst wordt alleen nog maar extra gevoed, omdat ze NIEMAND vertrouwen. En daarmee stuiten we op hun KERNPROBLEEM: ze vertrouwen zichzelf niet eens……..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s