Heet van de (zomer)naald, nieuwe job voor Máxima

maxima bin salman

Donald Trump en Thierry Baudet geloven niet in die globale opwarmings (samenzwerings)theorieën, allemaal bedacht door ’left wing liberals’ die slechts ageren tegen het grootkapitaal. Dit terwijl vermogende firma’s en ’captains of industry’ de planeetbewoners welvaart en gemak bezorgen, zodat die ’verwende teenslippers’ in hun vrije tijd of betaald door linkse lobby-organisaties hun verderfelijke leer kunnen prediken. Naar verluidt ontving Trump in de vorige Washingtonse zomerperiode een afvaardiging van klimaatexperts die met cijfers kwamen over de globale opwarming. De argumentatie van de goed voorbereide vaklieden werd naar het schijnt op de volgende manier gepareerd door de ’intellectuele’ President: ’What the f­ᵜᵜᵜ  about global warming, look outside man, it’s cold and it rains’. Waarschijnlijk kunnen we inderdaad deze uitspraak in het vakje van ’fakenews’ leggen want ik denk dat de reactie van ’Tremendous Trump’ nog wel even wat verder ging. Ik schat in dat hij de klimaatexperts gelijk heeft gegeven in hun conclusies en dat hij overigens elke graad van ’global warming’ verwelkomt, de vrouwen zullen immers dan nog minder kleren om hun lijf willen. Dit is dan weer goed voor het libido van Donald, want ja, op 72 jarige leeftijd begint zijn klok – en klepelspel  toch ook de onvermijdelijke slijtageverschijnselen te vertonen en van Viagra wil hij – nog – niet weten.

De ’grote’ romanschrijver en Tweede Kamerlid Thierry Baudet heeft – ook weer naar verluidt – in een ’tweet’ naar Donald voorgesteld een nieuwe activistische ’movement’ op te richten, ’BT for BT’ genaamd. De afkorting staat volgens Baudet voor ’Baudet and Trump for Breathtaking Truth’. Het hoofddoel van de ’movement’ is om het gif van fakenews ’worldwide’ uit te roeien. Als secretaris van ’BT for BT’ stelt Thierry de Amerikaanse ambassadeur in Nederland Pete Hoekstra voor. Deze grootse vertegenwoordiger van de USA, zo schrijft de enthousiaste FvD-voorman is bij uitstek geschikt om fakenews in de wereld te bestrijden, met name na zijn laatste negatieve ervaringen op dit terrein met Nederlandse mediavertegenwoordigers. Het beeld en geluid van het interview met Hoekstra ’spreekt boekdelen’, hij jokkebrokt maar liefst twee keer achter elkaar. Maar Trump/Baudet menen natuurlijk dat de gehele opname is gemanipuleerd met professioneel plak- en knipwerk…..

Als penningmeester van BT for BT stelt Baudet  Thierry Geert Dales voor, de nieuwe voorzitter van de 50-PLUSparij voor, hoofdargument voor zijn aanstelling is zijn bewezen accuratesse bij het inschatten van kosten van grote projecten, zoals de Amsterdamse Noord-Zuid metrolijn. Fakenews zal als de laatste sneeuw op onze planeet voor de zon verdwijnen…..

Koningin Máxima komt in aanmerking voor de speciale post ’inclusieve ontwikkeling van waarheidsvinding in de media’. Haar laatste activiteit op de G20 top heeft de doorslag gegeven, haar onderhoud met de kroonprins van Saoedi Arabië Mohammed Bin Salam was beslissend. Die moord op de journalist Khashoggi heeft volgens de BT for BT movement  immers nooit plaatsgevonden. Thierry Baudet, BT for BT medeoprichter vindt het een lumineus idee om de nieuwe functie van Máxima officieel te bekrachtigen in aanwezigheid van president Poetin. Met een Heineken biertje in de hand! Maar dan mag de voormalige ’prins pils’ Willem Alexander toch niet ontbreken? Inderdaad, maar wel op de achtergrond, het gaat bij deze plechtigheid in eerste instantie om zijn vrouw. Als troost krijgt Willy geen ’kleintje pils’ maar een literpul in zijn handen gedouwd. Iedereen weer blij!

(Ere)voorzitter tenslotte wordt de waarschijnlijk nieuwe prime minister van het Verenigd koninkrijk Boris Johnson. Tijdens de Brexitcampagne schreeuwde blonde Boris van de daken dat het lidmaatschap van de Europese Unie de Britten wekelijks 350 miljoen pond kost. Een waarheid als een koe natuurlijk maar de kersvers ingestelde onderzoekscommissie van BT for BT heeft in haar aanbevelingsrapport voor de persoon Johnson wel een kritische opmerking: het staat niet onomstotelijk vast dat die 350 miljoen een correct getal betreft. vooral Trump wijst erop dat het wellicht mogelijk is dat Boris een ’nulletje’ heeft vergeten. Maar dat zij hem uiteraard vergeven…….

Liegen is de kruipolie van het intermenselijk verkeer (Theo van Gogh, regisseur 1957-2004

Noot: naar aanleiding van de commotie rond Máxima hierbij de reactie van premier Mark Rutte die als volgt reageerde: Rutte wijst erop dat gesprekken als die over de moord op Khashoggi tussen landen gevoerd worden. “Nederland heeft daar al zijn afschuw over uitgesproken. Die afschuw is in Saoedi-Arabië bekend. En Máxima zat daar niet als Nederland, maar als speciaal pleitbezorger van de secretaris-generaal van de VN. Het zou ongepast zijn als ze de moord ter sprake had gebracht.”

Reactie: ‘Máxima zit daar niet als Nederland’, is ze soms niet meer de vrouw van het Nederlandse staatshoofd of zo? En ook nog Koningin! Máxima zit overal en altijd als Nederland Mark! ‘It comes with the job’ You know Mister Dutch Prime minister. Ik stel Mark meteen voor aan ‘BT for BT’ of onze premier geen hoofd opleidingen agitatie en propaganda van die ‘waarheidsgetrouwe’ club kan worden. HIERBIJ ALVAST GEFELICITEERD MARK!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s